CMS Berlijn en WFBSC congres 2017

Van 19 tot en met 22 september 2017 vindt de vakbeurs CMS in Berlijn plaats. Deze internationale beurs voor reinigingssystemen, facility management en dienstverlening vindt om de twee jaar plaats. In 2015 presenteerden 377 exposanten hun producten en diensten en bezochten ongeveer 17.000 bezoekers de beurs.

Naast CMS vindt ook het WFBSC congres (World Federation of Building Service Contractors) plaats. Dit congres is van 18 tot en met 20 september. Het thema is ‘Cleaning in a digital world – processes, people, technology’.

Toegangskaarten
Via de Duits-Nederlandse Handelskamer zijn gereduceerde toegangskaarten voor het congres en het WFBSC congres te koop. Klik hier voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie over de vakbeurs en het congres op de CMS website.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie