OSB themabijeenkomst ‘Lobbyen in de gemeente. Hoe doe je dat?’

Lobbyen in je eigen gemeente. Hoe doe je dat? OSB organiseert speciaal voor de leden een themabijeenkomst over dit onderwerp. Als schoonmaakbedrijf kun je een gemeente vaak helpen met het halen van sociale doelstellingen. Maar hoe je dat? Hoe laat je dat zien? Hoe kun je lokale politiek beïnvloeden? Welke momenten zijn belangrijk? Tijdens deze themabijeenkomst krijgt u praktische tips en werkt u aan een plan hoe u met uw eigen bedrijf in uw gemeente direct aan de slag kan gaan. Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 is deze themabijeenkomst een goede voorbereiding.

Sprekers zijn o.a. Piet Adema (voorzitter OSB), Evelyne Simons (OSB) en Erik Martens (MSLGroup).

Datum: woensdag 15 november 2017
Tijd: 9:30 – 13:30 uur
Locatie: centraal in Nederland, precieze locatie volgt nog

Aanmelden via OSB ledennet

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie