Doe mee met de actieperiode glazenwassers & ouderen van 11 t/m 22 dec 2017!

‘De ouderenzorg staat onder druk. Er is veel eenzaamheid en wij willen hier als glazenwassers iets aan doen,’ zo vertelt AWOG voorzitter Peter Rietbroek in een oproep aan alle glazenwassersbedrijven mee te doen met de actieperiode glazenwassers & ouderen van 11 t/m 22 dec 2017.

Wat houdt het in?
Meestal zien ouderen glazenwassers alleen als ze aan het werk zijn. In de actieperiode van 11 t/m 22 dec gaan de glazenwassers samen met ouderen sociale activiteiten doen. In 2016 is AWOG begonnen met de actieweek. In 2017 willen we dit verder uitbouwen. Daarmee laten we als branche ons maatschappelijke gezicht zien. We hopen dan ook dat dit jaar weer meer glazenwassersbedrijven meedoen.

Meer informatie
www.osb.nl/actieweek-glazenwassers-ouderen

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , , , , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie