Uitreiking Best Practice Award Code

Op donderdag 25 januari 2018 wordt voor de zesde keer de Best Practice Award van de Code uitgereikt. De onafhankelijke jury maakte de acht genomineerden bekend. Dit zijn organisaties die samen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche succesvol in de praktijk brengen. Met als resultaten: verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

Op 11 januari aanstaande maakt de jury bekend welke vier genomineerden naar de eindronde gaan. Drie hiervan worden door de jury gekozen en het publiek bepaalt de vierde genomineerde. U kunt uw stem uitbrengen tot uiterlijk 10 januari via www.codeschoonmaak.nl/stemmen.

De acht genomineerden
De volgende combinaties van ketenpartners strijden mee om de felbegeerde prijs:

  • ABN Amro met CSU
  • FMO met Hago Next
  • NHL Stenden Hogeschool met Effektief Groep
  • Heliomare met Breedweer
  • Dimence met Asito
  • ROC de Leijgraaf met CSU en Seiso Opleidingen
  • DZB Leiden met B2-Cleaning en Heerema Marine Contractors
  • FNV met Hago Next.

De uitreiking op 25 januari bijwonen?
De uitreiking van de Best Practice Award 2017 vindt plaats op donderdag 25 januari 2018, tijdens vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bij De Jaarbeurs in Utrecht. Het programma begint om 14.30 uur (tot circa 17.00 uur). De genomineerden geven ter plekke en in een videoboodschap aan waarom zij denken voor de Award in aanmerking te komen.
Aanmelden voor de uitreiking van de Best Practice Award doet u via www.codeschoonmaak.nl/registreren. Een impressie van de Award-uitreiking 2016 vindt u hier

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie