Gemeenteraadsverkiezingen: kansen voor schoonmaak-en glazenwassersbedrijven

Het bedrijfsleven is van groot belang voor de lokale overheid en omgekeerd. Bedrijven zorgen voor banen, voor welvaart, een dynamische gemeente en een levendige stad. Dankzij hun (financiële) steun bloeien veel lokale initiatieven. Ondernemers hebben een lokaal bestuur nodig met een sterke economische agenda, dat groei stimuleert en onnodige belemmeringen wegneemt of voorkomt. Het loont om te investeren in een goede relatie met uw gemeente(n)… en andersom.

Veel schoonmaak- en glazenwassersbedrijven werken al jaren constructief en succesvol samen met gemeenten. Dat partnerschap wordt steeds belangrijker. Dit vereist soms wellicht een lange adem, maar levert absoluut voordelen op.

U kunt de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aangrijpen om de relatie met uw gemeente(n) te versterken. Bent u lid van OSB? Log dan in voor het volledige artikel waarin we aangegeven op welke beleidsterreinen u als bedrijf lokaal een bijdrage kan leveren. Daar vindt u diverse documenten die u kunt gebruiken in het contact met gemeenten waaronder een flyer.

Auteur Evelyne Simons

Beleidsadviseur

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie