Maak kennis met Bjorn Kuipers en cao onderhandelingsdelegatie tijdens ALV op 26 april 2018

Op donderdag 26 april vindt de Algemene Ledenvergadering van OSB plaats op de KNVB Campus in Zeist. Komt u ook? Meld u nu aan via Ledennet.

Tijdens de bijeenkomst stellen we graag de cao onderhandelingsdelegatie aan u voor. Dit najaar starten namelijk de onderhandelingen. We zijn al volop bezig met de voorbereidingen en maken tijdens de vergadering het onderhandelingsteam bekend.

Naast het formele gedeelte hebben we weer een collega schoonmaakbedrijf uitgenodigd om te vertellen over het werk en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Verder zal Bjorn Kuijpers, één van de twee Nederlandse scheidsrechters in de Europese Elite Group, u meenemen in zijn wereld en hoogtepunten.

Programma

09:15 uur            Ontvangst
10:00 uur            Welkom en actualiteiten door voorzitter Piet Adema
10:10 uur            ALV en verenigingszaken (agenda en vergaderstukken worden in week 16 naar de hoofdcontactpersonen gestuurd)
11:00 uur            Aftrap cao-seizoen: de nieuwe onderhandelingsdelegatie stelt zich voor
11:15 uur            Pauze
11:45 uur            Björn Kuipers, Nederlands beste scheidsrechter
Björn is tevens de één van de twee Nederlandse scheidsrechters in de Europese Elite Group. Naast zijn werkzaamheden voor de KNVB is hij eigenaar van een Jumbo supermarkt en is hij in het verleden eigenaar geweest van meerdere supermarkten. Björn heeft het in zijn presentaties over samenwerken, communicatie en ondernemen. Hierbij maakt hij gebruik van opgenomen beelden en geluidsfragmenten uit de wedstrijden die onder zijn leiding hebben gestaan. Zijn voorlopige hoogtepunten zijn het fluiten van de Champions League finale tussen Atletico Madrid en Real Madrid en de aanwezigheid op twee EK’s (2012 en 2016) en het WK van 2014. Een scheidsrechter is iedere wedstrijd weer bezig met het volgen van de regels en procedures, om de wedstrijd zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Daarnaast moet hij zelf ook aan de regels van de FIFA houden m.b.t. scholing en fitheid.

 12:45 uur            Lunch, netwerken

Locatie
KNVB Campus in Zeist

 

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie