Arbeidsmonitor voor glazenwassers

 

Arbeidsmonitor voor glazenwassers. Welke weg kies jij op weg naar je pensioen?
Je hebt een keuze!

 

 

 

 

 

 

 

We willen allemaal gezond en fit blijven tijdens ons leven en daar kun je zelf ook veel aan doen. Doe mee met de Arbeidsmonitor voor de glazenwasser en meld je aan!

Wat is de arbeidsmonitor precies?

De arbeidsmonitor geeft inzicht in de duurzame inzetbaarheid van de glazenwasser. Van invloed op de inzetbaarheid zijn de leefstijl en de werkmethoden. In de arbeidsmonitor worden de werkbelasting van de wassteel, de staande ladder, de hoogwerker en staand werk vanuit de gondel in beeld gebracht. Daarnaast geeft de monitor informatie over de oorzaken van mogelijke vroegtijdige uitval. Als glazenwasser heb je je eigen gezondheid deels in eigen hand. Tips om je daarbij te helpen, zullen gegeven worden nadat je de vragenlijst hebt ingevuld.

Dus glazenwasser: vul onderstaand aanmeldingsformulier in en de arbeidsmonitor word je zo snel mogelijk met de post toegestuurd.

Ja, ik meld me aan voor de arbeidsmonitor

Werkgevers: Duco Molenaar van Spiladvies BV is graag bereid om naar u toe te komen en uw glazenwassers kort te informeren over de arbeidsmonitor en de vragenlijst. Hierna zullen de werknemers de vragenlijst ter plekke invullen en kunnen zij, als ze vragen hebben bij het invullen, deze meteen stellen aan Duco. De werknemer krijgt vervolgens de uitslag thuisgestuurd en kan, indien daar aanleiding voor is, met u in overleg over zijn duurzame inzetbaarheid. Mocht u hier meer over willen weten, of gebruik van willen maken, dan kunt u contact opnemen met Duco Molenaar via 076-5602962 of info@spiladvies.nl.

Onderzoek arbeidsbelasting glasbewassing
Klik hier om de definitieve versie van het tussenrapport na onderzoek en analyse van Spiladvies ‘Glasbewassing, een onderzoek naar duurzame inzetbaarheid. Belasting van de arbeid in de glazenwassersbranche. Achtergrond en toekomstvisie van duurzame inzetbaarheid voor de medewerkers in de glazenwassersbranche’ te downloaden.

De arbeidsmonitor is gefinancierd met gelden van het voormalige Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA).

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk