Aspirant lidmaatschap

Wilt u op een eenvoudige manier kennis maken met OSB? Dat kan als aspirant lid; een nieuwe vorm van lidmaatschap die maximaal een jaar duurt. Maak gebruik van de diensten, kom naar ledenbijeenkomsten, volg een OSB academie cursus. Kortom: ervaar wat onze vereniging te bieden heeft. Wat houdt het in?

Als schoonmaakbedrijf maakt u gedurende dit jaar kennis met OSB en de voordelen van het lidmaatschap. Voldoet u aan alle lidmaatschapseisen (OSB-Keurmerk) dan schrijven we u in als gewoon lid. U heeft dan alle rechten en plichten van een gewoon lid. De rest van het jaar brengt OSB de normale contributie nog niet in rekening. U mag als aspirant lid het OSB-logo nog niet voeren en hebt nog geen stemrecht.

Voldoet u na een jaar niet aan de lidmaatschapseisen?
Dan eindigt het lidmaatschap automatisch. Deze nieuwe vorm van lidmaatschap kan maar één keer worden aangevraagd. Het is bedoeld om kennis te maken met het OSB-lidmaatschap en door te groeien naar volledig lidmaatschap. Schoonmaakbedrijven die al lid zijn van een brancheorganisatie komen hier niet voor in aanmerking.

Voordelen van het aspirant lidmaatschap:
– Bezoeken ledenbijeenkomsten
– Ontvangen van OSB-Nieuwsbrief, het OSB Magazine en OSB Inzicht.
– Toegang tot ledennet osb.nl
– Advies van de cao-helpdesk (0800-22 65 456, op werkdagen van 10:00 – 12:00 uur)
– Gebruik maken van OSB-diensten (eventuele ledenkortingen/voordelen vervallen op het moment dat het aspirant lidmaatschap wordt beëindigd en niet direct wordt voortgezet als gewoon lidmaatschap).
– Voorlichting en ondersteuning door een OSB-accountmanager.

Wat verwacht OSB van u?
-Dat u zich aanpast aan gedragsregels die gelden voor OSB-leden.
-Deelname aan cao-basiscursus en een introductiebijeenkomst (die ieder kwartaal wordt georganiseerd en waarin je kunt kennismaken met OSB-activiteiten, medewerkers en informatie krijgt over het OSB-Keurmerk en de wijze van toetsing).
–Inspanningsverplichting om aan het einde van het lidmaatschapsjaar te voldoen aan de lidmaatschapseisen, zodat het aspirant lidmaatschap
naadloos in het gewone lidmaatschap kan overgaan.

KOSTEN
Vaste prijs van €250,- (excl. btw) voor de maximale termijn van een jaar. Dus geen variabele kosten. Het aspirant lidmaatschap kan ieder moment ingaan; de looptijd is een jaar.

Interesse?
Mail uw contactgegevens naar ikwordlid@osb.nl en we nemen binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Meer informatie?
Voor regio zuid neem contact met Rick van der Gaag via 06 128 33 302
Voor regio midden/noord neem contact op met Mark Samsom via 06 300 73 357

 

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk