Over Webinar Privacy & werk

Webinar Privacy & werk

In twee uur op de hoogte van de belangrijkste aspecten van privacy op de werkvloer met aandacht voor de actualiteit
Privacy en het beschermen van persoonsgegevens van werknemers zijn belangrijke thema’s voor werkgevers. Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van privacy & werk?  

Wilt u snel op de hoogte zijn van de belangrijkste regels zoals die gelden op de werkvloer, neem dan deel aan het webinar ‘Privacy & werk’. Astrid Zuidinga, arbeidsrecht advocaat bij AWVN verzorgt dit webinar voor OSB.

Uiteraard worden ook actuele thema’s als Corona en privacy op het werk en alcohol- en drugstesten op het werk besproken. Mag u bijvoorbeeld de temperatuur van werknemers meten als zij weer op het werk komen?  En wat is de actuele situatie m.b.t. de regelgeving op het gebied van alcohol- en drugstesten op het werk?  En hoe zit het ook al weer met ID-bewijzen?

Het programma
14.00 - 14:55 uur            eerste deel
14:55 - 15:10 uur            korte pauze
15:10 - 16:05 uur            tweede deel

Tijdens het webinar kunt u via een chatfunctie vragen stellen. Astrid Zuidinga zal deze zo veel mogelijk tijdens het webinar behandelen. Lukt dat niet, dan worden de antwoorden via OSB nagezonden. De deelnemers ontvangen de presentatie na afloop per mail.

Aan het eind wordt u gevraagd een korte evaluatie in te vullen. Streven is de bijeenkomst om 16.15 uur af te sluiten.

Praktische informatie
De deelnemers ontvangen voorafgaan aan het webinar via AWVN een e-mail met praktische informatie over de deelname.

U ontvangt na afloop via OSB de presentatie, een evaluatieformulier en uw certificaat van deelname.

AWVN faciliteert het webinar en ten behoeve daarvan zullen uw bedrijfsnaam, uw eigen naam en e-mail adres met AWVN worden gedeeld, zodat u tijdig de benodigde informatie en een aanmeldlink kunt ontvangen. Uw gegevens zullen uitsluitend voor dat doel worden verstrekt en gebruikt.

Doelgroep HR-directeuren, HR-managers en HR-medewerkers en anderen binnen organisaties die de bescherming van persoonsgegevens van werknemers in hun portefeuille hebben.

Aantal deelnemers Minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers.

Kosten 
€ 50 ,- exclusief BTW

Vragen?
Neem dan contact op via osbacademie@osb.nl

Docent
Het webinar wordt verzorgd door mr. Astrid Zuidinga, advocaat arbeidsrecht bij AWVN-advocaten. Zij verzorgt vaker opleidingen voor OSB-leden.

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Deel met anderen