Over Ledenbijeenkomst AWOG (Glas & Gevel) - online

Ledenbijeenkomst AWOG (Glas & Gevel) - online

Doel van deze ONLINE bijeenkomst is jou de voordelen laten zien van het werken met de vereenvoudigde RI&E Schoonmaak applicatie – dé erkende RI&E voor alle schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in Nederland – bij het maken van object-rie’s. Het is nu mogelijk om makkelijk een object-rie te maken op laptop, tablet of telefoon. De applicatie is sinds juli 2020 beschikbaar. 

Wat is er verbeterd?
Er is gewerkt aan vereenvoudiging, de toegankelijkheid en gebruikersgemak. Ook is de arbeidshygiënische strategie (AHS) verwerkt in de systematiek voor glas en gevel, waarmee de tool een nieuwe look & feel heeft gekregen.  
De fysieke ledenbijeenkomst AWOG, die eerder gepland stond op 2 november, kan als gevolg van de Corona-maatregelen helaas niet doorgaan. Om jullie tóch kennis te laten maken met de applicatie en hopelijk te enthousiasmeren om er zelf mee aan de slag te gaan, zijn we geswitcht van een fysieke naar een online bijeenkomst. Maar dat maakt de bijeenkomst niet minder boeiend 😉. Samen met Ruben Boes van KMO gaan we er een inhoudelijke en interactieve bijeenkomst van maken.

De bijeenkomst start maandagmiddag 2 november om 16.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.15 uur.

Het programma:

- Opening door Peter Rietbroek
- Live demo door Ruben Boes van KMO
- Beantwoorden van vragen van de deelnemers

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deel met anderen