Uw arbeidsrisico’s in beeld voor interessant tarief

Wilt u voor maar €28 per werknemer inzicht krijgen in welke medewerkers een verhoogd risico lopen op uitval en handvatten krijgen hoe u dit kunt voorkomen? Meld u zich dan vóór 5 december aan voor het onderzoek dat OSB samen met het Erasmus MC en Preventmed wil laten uitvoeren.

Wat houdt het in?
Het onderzoek richt zich op het gezond en fit aan het werk houden van werknemers in de schoonmaakbranche (duurzame inzetbaarheid). Bij genoeg animo start het onderzoek op 1 maart 2018. Tijdens het onderzoek worden er over een periode van 2 jaar drie metingen gedaan naar werk en gezondheid. U krijgt hiervan een terugkoppeling en een groepsrapportage.

Wilt u meedoen?
Wij willen eerst inventariseren wie interesse heeft om mee te doen aan het onderzoek. We deden hiervoor al eerder een oproep maar als u nog niet heeft gereageerd kunt u vóór 5 december a.s. hier nog aangeven dat u deel wilt nemen aan het onderzoek. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden, gaat OSB subsidie aanvragen bij het ministerie van VWS.

Meer informatie over het onderzoek.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie