Geslaagde actieweek Glazenwassers en ouderen

De actieweek ‘Glazenwassers en ouderen’ is afgelopen. Van 11 tot en met 22 december hebben verschillende glazenwassersbedrijven ongeveer 20 zorgcentra bezocht en veel verschillende activiteiten georganiseerd. OSB initieerde deze actieperiode zodat de glazenwassers via een prachtige actie hun maatschappelijke betrokkenheid konden tonen.

De glazenwassers, de bewoners en de zorgverleners vonden het een groot succes. De glazenwassers kregen op deze manier de mogelijkheid om de bewoners van de panden die ze schoonmaken te ontmoeten. Tijdens het werk is er namelijk weinig tijd voor een uitgebreid praatje. De ouderen genoten van het maken van kerststukjes, de muziek, het eten en de bezoekjes. Daarnaast hadden de zorgverleners en vrijwilligers extra handjes bij het kerstdiner of het verzorgen van de koffie en thee.

OSB bedankt alle bedrijven die mee hebben gedaan: ACW B.V., Fortron, Nivo Noord, Int-Ext Glasbewassing, De Lelie Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij, Mako Cleaning Service Nederland, Nelis Company, Rietbroek Glas en Gevelonderhoud, CleanAll.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie