Silvie en Yvonne: loyaal en trouw aan werkgever en opdrachtgever in de schoonmaak

In aanloop naar De Dag van de Schoonmaker op 15 juni deelt OSB mooie verhalen over schoonmakers. Hier leest u het bijzondere verhaal van Silvie en Yvonne van in het Veld schoonmaak:

Loyaal en trouw aan zowel werkgever als opdrachtgever. Dat is voor hen zeker van toepassing. Beide dames werken al ruim 25 jaar in de schoonmaakbranche en zijn voor in het Veld schoonmaak al jaren werkzaam op de locatie van Koopmans Bouwgroep in Enschede. Het voelt als ‘hun gebouw’ en ze gaan dagelijks met veel plezier aan het werk. Voldoende aanleiding om deze twee dames extra in het zonnetje te zetten op ‘de dag van de schoonmaker’.

Ze zijn beiden geboren in Suriname en aan het eind van hun tienerjaren naar Nederland gekomen en hier getrouwd. Ze hebben hun leven in Nederland opgebouwd en gezinnen gesticht.

Silvie heeft al die jaren gewerkt in de schoonmaak. Een paar jaar geleden heeft ze met trots haar 25-jarig branche jubileum gevierd. Ze heeft meerdere schoonmaakbedrijven als werkgever gehad, maar is al 28 jaar het vaste gezicht voor de schoonmaak bij Koopmans Bouwgroep. Silvie is een van de gezichten voor de schoonmaak in de bedrijfsfilm die op de website van in het Veld groep draait. Ze heeft hier met veel enthousiasme en passie aan bijgedragen en is trots op het werk dat ze doet.

Yvonne werkt inmiddels 18 jaar bij Koopmans Bouwgroep en is ook al ruim 25 jaar in de branche werkzaam. Een dieptepunt in het leven in Nederland voor Yvonne was de vuurwerkramp die Enschede trof in mei 2001. Hierbij heeft ze naasten verloren. Haar werk is altijd haar afleiding en uitlaatklep geweest, ook in deze moeilijke periode. Yvonne is dagelijks zichtbaar aanwezig bij Koopmans Bouwgroep en hoopt dat ze dit werk nog vele jaren kan blijven doen.

Waardering voor hun werk is er ook vanuit de opdrachtgever Koopmans Bouwgroep.  ‘De dames verdienen het’ is de eerste reactie van Melcher Groenendijk, directeur bij Koopmans Bouwgroep. Als we hem vragen naar zijn ervaringen met de dames vertelt hij enthousiast: ‘De dames zijn altijd goed gehumeurd en hebben veel interesse in hoe het met je gaat. Yvonne wil altijd het fijne weten van alle reizen die ik heb gemaakt en is altijd benieuwd hoe het met de kinderen is. Dus zowel voor de kwaliteit van hun werkzaamheden als voor de persoonlijke betrokkenheid bij de Koopmans medewerkers worden ze erg gewaardeerd. Alle lof voor de dames dus!’

In het Veld schoonmaak is trots op al haar medewerkers. Passie en plezier in het werk staan voorop. Silvie en Yvonne zijn het symbool voor alle schoonmakers van in het Veld schoonmaak. Ze verdienen deze waardering!

Bron: in het Veld schoonmaak

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie