John, een gouden medewerker en collega

In aanloop naar De Dag van de Schoonmaker op 15 juni deelt OSB mooie verhalen over schoonmakers. Op 15 juni maken we hun foto’s bekend. Hier leest u het bijzondere verhaal van John Smulders, geschreven door werkgever Blankers Schoon:

‘John is zo bijzonder, omdat hij als fulltime allround schoonmaker met een hoge mate van betrokkenheid/flexibiliteit functioneert. Hij heeft een positieve werkhouding, denkt mee en afspraak is afspraak, kortom een ideaal verlengstuk voor onze organisatie maar ook opdrachtgever.

Hij werkt met drie andere fulltimers op het project “Donderberg” en ze zijn verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud  (Schoon&Heel). John is eerste aanspreekpunt en coördinator van de werkzaamheden en planning. Hij kan alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren, van reguliere schoonmaak t/m de glasbewassing en specialistische reiniging; kortom een alleskunner.

Bovendien is hij voor de locatie het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en dumpingen, John is er altijd. Vanwege positieve ervaringen en betrokkenheid is John onze kartrekker in het project Schoon&Heel. Hierbij worden verstoringen en/of defecten rechtstreeks gemeld bij de Technische Dienst en dagelijks geregistreerd. Het doel van Schoon&Heel is kwaliteit van de leefbaarheid te vergroten en efficiency te realiseren onder toezicht van onze opdrachtgever. Zij vormen als schoonmaakteam de extra ogen voor de toezichthouders.

John heeft als hobby verzamelen en techniek, heeft een brede interesse en betrokkenheid bij alles wat hij doet.

Niet alleen Blankers Schoon (wasmachine repareren) maakt hier gebruik van, maar ook menige bewoner kan Johns kwaliteiten waarderen. Kortom een gouden medewerker en collega met grote waarde voor iedereen.

John, nogmaals dank voor je inzet en betrokkenheid!’

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie