Gonny staat altijd klaar voor de klant

In aanloop naar De Dag van de Schoonmaker op 15 juni deelt OSB mooie verhalen over schoonmakers. Op 15 juni maken we hun foto’s bekend. Hier leest u het verhaal van Gonny (geschreven door Asito) die schoonmaakt bij het Jeroen Bosch College in Den Bosch:

‘Gonny staat altijd klaar voor de klant. Ze regelt alles voor haar ploeg in de middag/avond en is altijd bereid om een stapje extra te doen voor Asito en de klant, in dit geval het Jeroen Bosch College. Ze kan weleens mopperen maar regelt alles goed voor haar groep, ook in het geval van onverwachts invallen voor een andere collega. Niets is haar teveel en ik ben heel blij met haar en de groep. Bovendien heeft het team altijd een goede keuring op school: dat stemt ons erg tevreden!’

 

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie