Advies over aanbestedingen? Neem contact op met onze Helpdesk Aanbestedingen

Een aanzienlijk deel van de schoonmaakopdrachten wordt via een (Europese) aanbesteding op de markt gebracht. Veel schoonmaakbedrijven krijgen hier vroeg of laat mee te maken. Een aanbesteding is een sterk gereglementeerd proces, waar in de praktijk de nodige haken en ogen aanzitten. OSB spant zich in om dit proces voor alle partijen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Helpdesk Aanbestedingen
Heeft u vragen over aanbestedingen? Neem dan contact op met Nico Koch, beleidssecretaris Economie via (073) 648 38 50. Een in aanbestedingen gespecialiseerd extern bureau (Tendercoach) zal uw vragen – in eerste instantie gratis – beantwoorden. U kunt de OSB-Tendercoach helpdesk rechtstreeks bellen via 070 402 08 26.

Behoefte aan een cursus ‘inschrijven op aanbestedingen?’
De afgelopen jaren is via de OSB Academie de cursus inschrijven op aanbestedingen aangeboden. Deze cursus wordt verzorgd door Tendercoach. Vanwege te weinig animo is de cursus dit jaar niet in het programma opgenomen. Heeft u toch behoefte aan deze cursus, stuur dan een mail naar osbacademie@osb.nl. Zodra voldoende leden zich hebben aangemeld, voegen we de cursus alsnog aan het cursusprogramma toe.

 

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie