Zingende glazenwasser Quincy in dagblad de Metro

Vandaag staat glazenwasser Quincy Kolfschoten (GGM, gespecialiseerd in glas- en gevelreiniging en onderdeel van OSB-lid Buné Beheer) in dagblad de Metro, op de cover en op pagina 8 van de printeditie en in de online editie.

De 20-jarige Quincy vertelt vol enthousiasme over de voordelen van het werken als glazenwasser, ‘een prachtvak, je ziet van alles, het betaalt goed en het is vet gezellig met m’n collega’s.’

Dit artikel is onderdeel van de OSB Arbeidsmarktcampagne ‘Je komt er in de schoonmaak’

Complete toolkit voor eigen arbeidsmarktcampagne
Zoals u waarschijnlijk weet, is onze campagne ‘Je komt er in de schoonmaak’ vol op stoom geraakt. De campagne ondersteunt ondernemers in de branche in hun activiteiten om de vele openstaande vacatures te vervullen. ‘Je komt er in de schoonmaak’ geeft een positief en eerlijk beeld over werken in de schoonmaak- en glazenwassersbranche en moet leiden tot een beter begrip over demogelijkheden die de branche biedt en verbetering van de waardering van het werk. Er is – speciaal voor leden – een complete toolkit beschikbaar, met social media posts, foto’s en posters. Hiermee kunt u relatief eenvoudig uw werving naar nieuw personeel meer zichtbaarheid en impact geven. Ga naar ledennet voor deze toolkit, en om de OSB campagne materialen meteen te kunnen gebruiken. We sturen onze leden binnenkort de posters fysiek toe.

Heeft u er meer nodig? Geef dit dan aan ons door. Samen kunnen we er namelijk voor zorgen dat deze campagne een succes wordt!

Na publicatie van bovenstaand artikel werd bekend dat ‘onze’ Quincy gevraagd is voor deelname aan Holland’s got Talent. OSB feliciteert hem van harte met deze nominatie! www.ad.nl/video/zingende-glazenwasser-gevraagd-voor-holland-s-got-talent~p49133

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie