Uitnodiging voor pilot Robotisering

Op donderdag 15 november a.s. organiseert de RAS een bijeenkomst over robotisering in de schoonmaakbranche. Het doel van de bijeenkomst is om een beeld te krijgen van welke taken en activiteiten robots in de toekomst in de schoonmaak kunnen uitvoeren. Ook de kansen en risico’s worden in kaart gebracht.

Om antwoorden te vinden op deze vragen wordt een bijeenkomst georganiseerd. Schoonmakers, ondernemers en opdrachtgevers worden hiervoor uitgenodigd. Heeft u een opdrachtgever die hierover kan meepraten? Of wilt u zelf als ondernemer meedoen? Meld u dan aan bij Jan Kerstens (hoofd arbeidsvoorwaarden OSB).

Klik hier voor het programma. De bijeenkomst vindt plaats in het Designlab van de TU Twente van 9:30 – 17:00 uur.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie