Aspirant-leden maken kennis met OSB-bureau

Met het oog op een toekomstig lidmaatschap hebben drie aspirant-leden op 5 december kennisgemaakt met medewerkers van het OSB-bureau in ’s-Hertogenbosch. Daar werden ze bijgepraat over de eisen die verbonden zijn aan het OSB-Keurmerk (verplicht gekoppeld aan het lidmaatschap) en kregen zij verdiepende uitleg over de cao. Het aspirant-lidmaatschap is in het leven geroepen om schoonmaak- en glazenwassersbedrijven een jaar lang kennis te laten maken met OSB en de voordelen van het lidmaatschap te laten ervaren. Betrokken bedrijven krijgen op deze manier duidelijk inzicht op welke wijze de brancheverenigingen hen kan ondersteunen bij de dagelijkse praktijkvoering.

Afgaande op de eerste reacties van zowel de ondernemers als de OSB-medewerkers, was de ontmoeting succesvol. Met name de cao en het omgaan daarmee in de dagelijkse praktijk, bood interessante gespreksstof.
Voor bestaande leden van OSB is de informatie bekend en zij weten, als het goed is, de weg naar de OSB-medewerkers goed te vinden. Mocht er niettemin belangstelling zijn voor een nadere kennismaking met het OSB-bureau, laat het dan weten.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie