Gratis controle bewakingscamera’s in Noord-Holland

Ondernemers in Noord-Holland kunnen gratis hun systemen en opstellingen van bewakingscamera’s laten controleren door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). De controle is onderdeel van de campagne ‘Excellent Cameratoezicht’ van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Aanleiding voor de campagne is het feit dat de helft van de beelden van particuliere camerasystemen in Nederland ongeschikt blijkt te zijn voor het opsporen voor verdachten. In de strijd tegen criminaliteit wil minister Grapperhaus dit veranderen en biedt ondernemers daarom ondersteuning aan. Gekozen is voor een stapsgewijze aanpak. Ondernemers uit Noord-Holland komen als eerste in aanmerking voor de gratis camerascan. Andere delen van het land volgen later. Dat is zo geregeld om de aanvragen goed te kunnen verwerken.

Meer informatie en aanvragen van de scan

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie