Inzetbaarheid en teamwork thema’s ALV op 16 mei 2019

Informatie over cao-projecten ter vermindering van ziekteverzuim en bevordering van duurzame inzetbaarheid en een boeiende spreker over teamwork en leiderschap. Dat zijn de ingrediënten voor een interessante voorjaars-ALV van OSB op donderdag 16 mei in Het Groene Paviljoen in Baarn. Uiteraard wordt ook gesproken over de jaarrekening van de vereniging.

Cao-projecten
Onder leiding van voorzitter Piet Adema nemen we u in één ochtend mee in een aantal OSB-activiteiten. Er gaan cao-projecten van start rondom duurzame inzetbaarheid en ziekteverzuim. We vertellen hier meer over en ook waar we uw medewerking bij nodig hebben. Tijdens de bijeenkomst praten we u graag bij.

Olympisch kampioen schaatsen Mark Tuitert
Naast de verenigingsonderwerpen maken we ook tijd voor een sportkampioen. We hebben Mark Tuitert bereid gevonden om een presentatie te geven. Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld, maar valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de spelen in Sochi in 2014, besloot hij zijn talenten op een ander gebied te ontwikkelen. Zo is hij trainer van FitChannel en stortte hij zich na afronding van de opleiding ‘Sport, Business and Leadership’ vol op het ondernemerschap. In zijn presentatie legt hij een link tussen topsport en het ondernemerschap door het uitlichten van thema’s als teamwork en leiderschap.

Eerder meldden wij dat Foppe de Haan een presentatie ging geven. Helaas heeft hij vanwege een buitenlandse verplichting afgezegd. 

Tijdschema
10:00 uur Inloop en ontvangst
10:30 uur Start bijeenkomst
12:45 uur Lunch – speeddate met OSB-medewerkers
13:30 uur Einde bijeenkomst

Locatie
Groene Paviljoen
Zandheuvelweg 7
3744 MN  BAARN

Ja, ik meld me aan (u gaat naar OSB ledennet).
Alleen leden van OSB hebben toegang tot deze vergadering.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie