OSB zoekt kandidaten voor invulling werkgeverszetel Bestuur BPF Schoonmaak

 

OSB, werkgeversvereniging in de schoonmaak-en glazenwassersbranche, is op zoek naar kandidaten voor de invulling van een werkgeverszetel in het bestuur van het pensioenfonds Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf (BPF Schoonmaak). OSB is voor deze zetel de voordragende partij; het bestuur van BPF Schoonmaak benoemt de kandidaat. Interesse? Reageren kan tot en met 12 mei 2019.

Wie zoeken we?
OSB is op zoek naar iemand met affiniteit met het onderwerp pensioen die een bijdrage wil leveren aan de uitvoering van een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor schoonmakers en glazenwassers. De vacature is ontstaan door vertrek van een van de werkgeversvertegenwoordigers. Voldoe je aan de eisen of kun je er binnen afzienbare tijd aan voldoen? Dan komen we graag in contact. Ook bij aarzelingen of deze functie iets voor je is, kun je contact met ons opnemen. Mocht je nog niet voldoen aan alle eisen, hoeft dat geen probleem te zijn. Het pensioenfonds kent de mogelijkheid van een aspirant-bestuurslidmaatschap. Deze periode duurt maximaal 1 jaar en wordt gebruikt om ervaring op te doen en opleidingen te volgen.

Profiel
Door het pensioenfonds is een competentieprofiel opgesteld (zie link hieronder). De kandidaat dient aan die vereisten te voldoen. Aanvullend aan dit profiel worden vanuit OSB ook eisen aan de kandidaat gesteld. In de bijlagen tref je de beide profielen aan. Het tijdbeslag voor deze functie is ongeveer een dag per week. De functie wordt vergoed volgens de vacatieregeling van BPF Schoonmaak.

Wat doet BPF Schoonmaak?
BPF Schoonmaak is het pensioenfonds voor alle werknemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Er zijn ongeveer 125.000 actieve deelnemers en het fonds beschikt over een vermogen van zo’n 5 miljard euro. Het pensioenfondsbestuur bestaat uit 9 bestuursleden: twee leden namens werknemers, één namens gepensioneerden, drie leden namens werkgevers, twee uitvoerende bestuurders en een onafhankelijke voorzitter. Samen zijn de bestuursleden verantwoordelijk voor de uitvoering van de pensioenregeling van werknemers, gepensioneerden en oud-werknemers in de branche.

Wil je meer informatie of reageren?
In de links hieronder kun je meer informatie over deze vacature vinden. Mocht je meer willen weten over wat het inhoudt om pensioenfondsbestuurder te zijn, aarzel dan niet en neem contact op met OSB. Meer informatie: Evelyne Simons 073-6483850 of e.simons@osb.nl.  Reageren kan tot en met 12 mei 2019 OSB, via Danielle van Grinsven: d.vangrinsven@osb.nl

Link:
04 18 Profiel vanuit OSB bij vacature Bestuurslid BPF Schoonmaak
Profiel BPF Schoonmaak

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie