Oproep: welke mkb’er wil meedenken over verantwoord marktgedrag

OSB is op zoek naar een mkb-ondernemer in de schoonmaakbranche die wil meedenken en ervaring wil inbrengen binnen de Commissie Verantwoordelijk Marktgedrag. Het gaat daarbij om de invulling, uitwerking en verdere ontwikkeling van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Die code beoogt de realisatie van goed opdrachtgeverschap met oog voor goed werkgeverschap. In de praktijk betekent dit dat een opdrachtgever een bedrijf niet uitsluitend beoordeelt op prijs, maar ook meeweegt hoe de onderneming omgaat met werknemers, wet- en regelgeving.

In de commissie wordt de schoonmaaksector op dit moment vertegenwoordigd door grote bedrijven. OSB wil de kennis en inbreng graag aanvullen met ervaringen en zienswijzen van mkb-ondernemers. Op die manier ontstaat een evenwichtiger en representatiever vertegenwoordiging van de OSB-lidbedrijven.
Het tijdsbeslag zal beperkt zijn. De commissie komt enkele keren per jaar bijeen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Jan Kerstens, hoofd afdeling arbeidsvoorwaarden van OSB.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , , ,

Een Reactie naar “Oproep: welke mkb’er wil meedenken over verantwoord marktgedrag”

  1. Ik heb interesse,

    27 juli 2019 om 06:59 Beantwoorden

Plaats een reactie