Verlenging AVG-abonnement kan nog tot en met 30 september

Wie tegen minimale kosten gebruik wil blijven maken van het online AVG-programma om daarmee aan te tonen te voldoen aan de wettelijke privacyverplichtingen, moet voor 1 oktober actie ondernemen.

Een jaar lang konden OSB-leden gratis gebruik maken van het programma. Binnenkort stopt die mogelijkheid. Aandacht voor AVG blijft echter noodzakelijk. OSB-leden kunnen tegen een gereduceerd en zeer gunstig tarief een abonnement nemen om het programma ook in de toekomst te kunnen gebruiken. Eerder was aangekondigd dat het aanbod zou gelden tot 1 augustus. Op verzoek van OSB is dit verlengd tot 1 oktober 2019.
Voor € 100 per jaar (of € 25 per kwartaal) kunt het AVG-programma blijven gebruiken. Alle eerder ingevoerde gegevens blijven beschikbaar. Onderdeel van het abonnement is iedere kwartaal een actuele AVG-Verklaring, te gebruiken als er bij een controle wordt gevraagd naar uw inspanningen op het vlak van bescherming van persoonsgegevens. Verder omvat het abonnement het kosteloos gebruik van een telefonische juridische helpdesk bij vragen over de AVG.

Bedrijven die het programma al gebruiken, loggen in op het programma en sluiten daar een abonnement af. OSB-leden die het programma nog niet gebruikten, vinden op OSB Ledennet een kortingscode. Log vervolgens in op avgverenigingen.nl en volg het stappenplan.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie