Oproep: werk mee aan onderzoek over veilig en gezond werken

Namens werkgevers en vakbonden in de schoonmaaksector (verenigd in de RAS) vraagt OSB regiomanagers, objectleiders, voorwerkers en schoonmakers bij schoonmaakbedrijven mee te werken aan een onderzoek.

Het gaat om een onderzoek naar lichamelijke belasting van medewerkers en ongewenst gedrag. Met als doel een campagne te ontwikkelen zodat medewerkers gezond en met plezier werken en in goede gezondheid hun pensioen halen.

Voor het slagen van de campagne is het belangrijk te weten hoe mensen vanuit de dagelijkse praktijk zaken ervaren. Daarover gaat het onderzoek. Laat ze het online onderzoek invullen. Dat kan hier. Graag invullen voor 31 augustus 2019.

De campagne gaat dit jaar van start en loopt tot in 2021.

 

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie