Doe de test: is uw organisatie het Vitaalste Bedrijf van Nederland?

Behoort uw organisatie tot de 50 Vitaalste bedrijven van Nederland? Meld u vóór 23 september 2019 aan. Samen met 15 medewerkers vult u een organisatie energiescan in, die leidt tot een score; de zogenoemde Net Vitality Score (NVS)™ van Lifeguard. Eind november wordt de top 50 bekend gemaakt. Deze bedrijven mogen een jaar lang het keurmerk ‘Vitaal Bedrijf 2019’ dragen. Alle organisaties met meer dan 30 medewerkers kunnen zich aanmelden, van MKB tot groot. Meer informatie op de Verkiezing website.

Vitale medewerkers zijn productiever, energieker, minder vaak ziek en voelen zich meer verantwoordelijk voor hun gezondheid en inzetbaarheid. Vitale bedrijven hebben dus niet alleen medewerkers die lekker in hun vel zitten, maar zijn ook van groot belang voor de Nederlandse economie.

De verkiezing Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland. n samenwerking met Lifeguard en Intermediair en wordt mede mogelijk gemaakt door Vitaliteitsnetwerk Nederland, Federatie voor Gezondheid en Zorg van de Zaak Netwerk.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie