Aanmelding kandidaten voor 3 Golden Service Awards sluit op 5 september

OSB vraagt alle leden kandidaten aan te melden voor één van de drie onderscheidingen in het kader van de Golden Service Awards. Dit jaar wordt niet alleen de schoonmaker van het jaar gekozen, maar ook het schoonmaakteam en de leidinggevende van het jaar. Aanmelden kan op  www.goldenserviceawards.nl. Inschrijven kan tot en met 5 september.

De bekendmaking van de winnaars is op donderdag 28 november 2019. Die dag staat geheel in het teken van waardering voor de schoonmaakbranche als onmisbare pijler onder de Nederlandse samenleving en economie. In de middag houdt OSB haar jaarcongres voor leden en relaties. Voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland en econoom-publicist Mathijs Bouman geven hun visie op ontwikkelingen van sector en maatschappij. Teamcoach en leiderschapsspreker Marc Lammers geeft inzicht in het bereiken van het beste resultaat door samenwerking.
In de ochtend vindt op dezelfde locatie in Kamerik de Algemene Ledenvergadering van OSB plaats.

Na afloop van het OSB-congres beginnen aan het eind van de middag de feestelijkheden rond de uitreiking van de Golden Service Awards. Alle congresdeelnemers zijn hierbij welkom. Door het bundelen van krachten bieden OSB, Service Management en de Stichting Golden Service Awards een programma waarbij gasten inspiratie opdoen, met elkaar in contact komen en schoonmaaktoppers in het zonnetje zetten.

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Tags: , ,

Nog geen reacties

Plaats een reactie