CAO

De collectieve arbeidsovereenkomst (cao) van de schoonmaak- en glazenwassersbranche heeft een looptijd van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018.

Eind december is er een cao-onderhandelingsresultaat afgesloten. Er wordt nog aan de teksten gewerkt. De nieuwe cao-tekst wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

App

U kunt de cao als app downloaden via de Apple Store en Google Play Store. Zo kunt u de cao altijd en overal eenvoudig raadplegen.
In de app staat de integrale tekst van het cao-boekje. De zoekfunctie helpt om snel een onderwerp te vinden. Speciaal voor leden van OSB zijn er extra functionaliteiten toegevoegd die alleen na een inlog te gebruiken zijn. In de teksten staan links naar meer informatie en uitleg over de toepassing van de cao. Daarnaast kunnen leden gebruikmaken van de chatfunctie met de cao-helpdesk medewerkers.

Vragen over de app of problemen met inloggen? Neem dan contact op met de Afdeling communicatie, telefoonnummer (073) 648 38 50 of via info@osb.nl.

App Store Google Play

Boekje
U kunt ook het cao-boekje bestellen: https://www.osb.nl/bestelpagina/cao-boekje-2017-2018/

Digitale versie
Hieronder kunt u de cao ook digitaal inzien.

Vragen
Heeft u inhoudelijke vragen over de cao dan kunt u terecht bij de cao-helpdesk via 0800 22 65 456 of mail naar cao@osb.nl.

 Tip! Vergroot uw leescomfort met de volgende hulpmiddelen:
1. Bekijk het document in ‘Volledig beeld’ (rood)  CAO database - buttons
2.  Zoom in om de letters en afbeeldingen te vergroten (blauw)
3. Gebruik vervolgens de schuifbalk om in of uit te zoomen CAO database - slidezoom
4. U kunt met deze knoppen door de pagina’s bladeren CAO database - prev_nxt