Overzicht cao-projecten 2019 - 2021

Achtergrond 22 mei 2019

Overzicht cao-projecten 2019 - 2021

Tijdens de cao-onderhandelingen zijn met de vakbonden afspraken gemaakt over het starten van verschillende projecten om vraagstukken in de schoonmaaksector aan te pakken. Dat is in het belang voor zowel werkgevers als werknemers. De projecten hebben tot doel concrete knelpunten aan te pakken en tegelijkertijd ervaring op te doen hoe dat het beste kan gebeuren. Ook zijn de projecten belangrijk om daadwerkelijk invulling te geven aan de ambitie die we als branche hebben: een duurzame, gezonde en innovatieve branche.

Expert

Verder lezen? Word lid van OSB voor toegang tot dit artikel

  • Direct toegang tot unieke ledeninformatie
  • Makkelijk aanmelden voor OSB Academie, Cursussen en Ledenbijeenkomsten
Registreren
Is jouw organisatie al lid en heb je al een Mijn OSB account? Log dan in

Gerelateerd