OSB cao app is geüpdatet

Nieuws 14 juni 2019

OSB cao app is geüpdatet

De tekst in de cao app schoonmaak- en glazenwassersbedrijf is geüpdatet. Dat betekent dat de complete cao-tekst vanaf 14 juni 2019 daar te raadplegen is. Via de app kunnen alle werkgevers en werknemers de cao schoonmaak altijd en overal raadplegen. De app is kosteloos te downloaden in de App Store en de Google Play store.

Expert

De afgelopen periode hebben de sociale partners het eerder gesloten principeakkoord vertaald naar deze cao-teksten. De teksten zijn integraal overgenomen. Met de zoekfunctie is informatie over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld loon, contractwisseling of feestdagen, snel te vinden. De app kan direct na installatie worden gebruikt. De cao app werd begin vorig jaar door de brancheorganisatie voor de schoonmaak- en glazenwassersbedrijven OSB geïntroduceerd.

Gerelateerd