Genomineerden Golden Service Awards bekend

Nieuws 11 oktober 2019

Genomineerden Golden Service Awards bekend

De jury van de Golden Service Awards heeft vijftien genomineerden bekendgemaakt. Op 28 november 2019 worden in Kamerik prijzen uitgereikt in drie categorieën: Schoonmaker, Schoonmaakteam en Leidinggevende van het Jaar. De jury van de Golden Service Awards is nog niet klaar met haar werk. De komende weken brengen zij een bezoek aan alle finalisten. Op de website van Service Management kun je lezen wie de genomineerden zijn en je aanmelden voor het evenement.

Expert

28 november 2019 staat in teken van de schoonmaakbranche
De uitreiking van de Golden Service Awards is onderdeel van een dag die geheel in teken staat van de schoonmaakbranche. OSB en Servicemanagement hebben daarvoor de handen ineen geslagen. Ook het OSB-congres en de Algemene Ledenvergadering vinden op deze dag plaats. Door de combinatie van de drie bijeenkomsten op dezelfde dag en plaats is er maximale aandacht voor het belangrijke werk van de schoonmaakmedewerkers en -bedrijven.