Informatie over inloggen op de nieuwe website van OSB

Nieuws 15 oktober 2019

Informatie over inloggen op de nieuwe website van OSB

OSB heeft haar website vernieuwd. Naast een nieuwe vormgeving, een nieuwe structuur, navigatie, betere zoekfunctie is de registratie en procedure om in te loggen vernieuwd. De ledeninloggegevens van de vorige website werken niet meer. Contactpersonen voor het lidmaatschap van OSB hebben een e-mail ontvangen waarmee zij een gebruikersaccount kunnen aanmaken en toegang krijgen tot unieke ledeninformatie. Heb je die niet ontvangen, maak dan met jouw zakelijke e-mailadres een nieuw account aan. Alle bezoekers van osb.nl kunnen een gebruikersaccount aanmaken, dus leden én niet-leden. 

Expert

Ingelogd en lid van OSB, maar de ledeninformatie is nog steeds niet zichtbaar
Jouw organisatie is lid van OSB en je hebt met je zakelijke e-mailadres een account aangemaakt. Je ontvangt dan een e-mail om je registratie te bevestigen. Heb je deze e-mail niet ontvangen, check dan eerst je spambox. Mogelijk is de e-mail daar terecht gekomen. Zie je e-mail daar ook niet, stuur dan een e-mail met je naam en je mailadres naar Melanie Klerx.
Wij gaan dan zorgen dat jouw instelling wordt aangepast, zodat je de informatie kan bekijken.