Kijk a.s. zaterdag naar 'Later als ik groot ben ... '

Nieuws 19 november 2019

Kijk a.s. zaterdag naar 'Later als ik groot ben ... '

Later als ik groot ben ... word ik glazenwasser. Dat schreef Djaino aan de redactie van het gelijknamige tv-programma. In de serie laten bedrijven en bedrijfstakken zien wat het betekent om bij hen aan het werk te gaan. De aflevering waarin glazenwassen centraal staat, is zaterdag 23 november om 17.00 uur bij RTL4 te zien. De uitzending wordt herhaald op zondag 24 november 2019 om 11.00 uur en op 1 maart 2020 om 11.30 uur.

Opnames tv-programma Later als ik groot ben

Experts

Djaino reist samen met Jochem van Gelder af naar het oosten van het land om te leren welke technieken een goede glazenwasser moet beheersen. Om te kijken of hij geschikt is mag hij een examen afleggen waarin zijn doorzeemtechniek beoordeeld wordt. Tijdens de werkdag gaan Djaino en Jochem op pad met een echte glazenwasser. Deze heeft speciaal voor Djaino een groot gebouw uitgezocht, met heel veel ramen. De opnames vonden plaats bij SVS in Arnhem, bij GOM in Rotterdam en bij een opdrachtgever in Tiel. 

Gerelateerd