Golden Service Awards 2019 uitgereikt

Nieuws 29 november 2019

Golden Service Awards 2019 uitgereikt

Tijdens een feestelijke avond op donderdag 28 november heeft de jury van de Golden Service Awards (GSA) bekend gemaakt wie het schoonmaakteam, de leidinggevende én de schoonmaker van het jaar 2019 zijn geworden. De prijzen gingen naar Henriette Wenting (Schoonmaker van het Jaar 2019), Evelyn Kolkman (Leidinggevende van het Jaar) en het Schoonmaakteam van het Jaar bevindt zich bij NH Amsterdam Schiphol Airport. Lees meer over de winaars op de website van Service Management

Experts

De Golden Service Awards hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en trots in de schoonmaaksector. Daarbij hoort het werken aan het bevorderen van de zichtbaarheid en de uitstraling van schoonmaak. Dat doet de GSA door het uitreiken van de drie prijzen. 

De uitreiking van de Golden Service Awards maakt onderdeel uit van een dag die geheel in het teken van schoonmaak staat. Voorafgaand aan het Golden Service Awards vond het OSB-congres plaats op dezelfde lcoatie. OSB, Service Management en Stichting Golden Service Awards willen zo aandacht creëren voor het belangrijke werk van de schoonmaaksector.