Actieweek ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg’ gaat van start

9 december 2019

Actieweek ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg’ gaat van start

Van maandag 9 december tot en met vrijdag 20 december 2019 vindt de actieweek ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg’ plaats. Voor het vierde opeenvolgende jaar organiseren glazenwassersbedrijven verschillende activiteiten voor bewoners, cliënten en zorgverleners in Nederland. De week wordt door iedereen bijzonder op prijs gesteld.

Expert

Verbinding en betrokkenheid
De glazenwassers- en schoonmaakbranche investeert jaarlijks volop in medewerkers met o.a. (vak)opleidingen. Tijdens de actieweek richten de glazenwassersbedrijven zich op de zorg van mensen. Meestal zien patiënten, cliënten, bewoners, verzorgers en vrijwilligers van zorginstellingen glazenwassers alleen als zij aan het werk zijn. In de actieweek ondernemen de glazenwassers verschillende sociale activiteiten. Daarmee willen ze verzorgers en vrijwilligers in zorginstellingen ontlasten en helpen. Tijd en ruimte voor extra activiteiten is er vaak niet. Daar willen de glazenwassersbedrijven graag wat aan doen in de actieweek.

Deelnemende glazenwassersbedrijven:

 • ACW B.V.
 • Asito B.V.
 • Cleanall B.V.
 • Glazenwassersbedrijf Van Elten B.V.
 • Int-Ext Glasbewassing
 • Fortron B.V. 
 • Friss Dienstverlening B.V. 
 • Mako Cleaning Service Nederland B.V. 
 • NIVO
 • Rietbroek voor Schoonhouden B.V.
 • Rix Dienstverlening 
 • Variant Schoonmaak Service B.V. 

Volg de actieweek op social media via #GlazenwassersHartZorg