Uitzending 'Later als ik groot ben ... word ik glazenwasser' gemist?

Nieuws 24 februari 2020

Uitzending 'Later als ik groot ben ... word ik glazenwasser' gemist?

Kijk dan op zondag 1 maart om 11.30 uur naar RTL4. De 'Later als ik groot ben' uitzending waarin het glazenwassersvak centraal staat wordt dan herhaald. In de aflevering gaat Djaino op pad om meer te weten te komen over het glazenwassersvak. De serie laat bedrijven en bedrijfstakken zien en wat het betekent om bij hen aan de slag te gaan.

Opnames tv-programma Later als ik groot ben

Experts

Djaino reist samen met Jochem van Gelder af naar het oosten van het land om te leren welke technieken een goede glazenwasser moet beheersen. Om te kijken of hij geschikt is mag hij een examen afleggen waarin zijn doorzeemtechniek beoordeeld wordt. Tijdens de werkdag gaan Djaino en Jochem op pad met een echte glazenwasser. Deze heeft speciaal voor Djaino een groot gebouw uitgezocht, met heel veel ramen. De opnames vonden plaats bij SVS in Arnhem, bij GOM in Rotterdam en bij een opdrachtgever in Tiel.

Gerelateerd