OSB annuleert bijeenkomsten tot 1 april aanstaande

Nieuws 10 maart 2020

OSB annuleert bijeenkomsten tot 1 april aanstaande

In verband met de verspreiding van het coronavirus hebben we besloten om evenementen en bijeenkomsten met meer dan drie gasten te annuleren. Deze maatregel geldt voor alle bijeenkomsten tot 1 april aanstaande. We hebben de inschrijvingsmogelijkheid voor deze bijeenkomsten gesloten. De komende tijd zullen we beslissen of deze maatregel ook geldt voor bijeenkomsten na 1 april.

Experts

We vinden het uiteraard ontzettend jammer om deze bijeenkomsten te moeten annuleren, maar vinden het - uit voorzorg voor een eventuele coronabesmetting - de enige juiste beslissing. Wij willen niet het risico lopen dat mensen door een bezoek aan een van onze bijeenkomsten ziek worden. Houd onze website in de gaten voor updates.

Gerelateerd