OSB roept ook onderwijssector op om schoonmaakcontracten na te komen

OSB-standpunt 3 april 2020

OSB roept ook onderwijssector op om schoonmaakcontracten na te komen

Vorige week riep OSB de overheidsinstanties op om de contractverplichtingen met schoonmaak- en glazenwassersbedrijven na te komen. Eenzelfde oproep stuurde OSB deze week aan de onderwijssector. 

Experts

Ook uit die hoek krijgen we veel signalen dat scholen hun lopende contractverplichtingen niet nakomen of zelfs opzeggen. Scholen die gesloten zijn bieden juist volop mogelijkheden voor de schoonmaak, denk aan het vervroegen van periodiek onderhoud. Onderwijsinstellingen blijven gewoon geld ontvangen van het RijkZoek in overleg met de schoonmaakbedrijven naar passende oplossingen en help de ondernemers en de schoonmakers en laat werk waar mogelijk gewoon doorgaan, aldus voorzitter Piet Adema.  

Download de brief die OSB naar de onderwijssector heeft gestuurd

Gerelateerd