Inschrijvingen Golden Service Awards 2020 zijn geopend

Nieuws 2 juni 2020

Inschrijvingen Golden Service Awards 2020 zijn geopend

De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2020 zijn geopend. Vier titels zijn er te vergeven: Schoonmaker, Leidinggevende, Schoonmaakteam én Glazenwasser van het jaar. De laatste categorie is een nieuwe. Jorcho van Vlijmen (voorzitter Stichting GSA) zegt daarover: “Glazenwassers zijn een belangrijk onderdeel van de schoonmaaksector. We wilden dan ook graag recht doen aan dit mooie vak door ook hen hierbij te betrekken. Een feest voor de hele branche zou niet compleet zijn zonder hen”. 

Experts

De inschrijvingen voor alle categorieën sluiten in september. Organisaties kunnen maximaal 3 schoonmakers, 3 leidinggevenden, 3 glazenwassers en 3 teams indienen. Een team bestaat minimaal uit drie personen. De uitreiking van de prijzen vindt plaats op donderdag 3 december 2020. 

Meer informatie over de Golden Service Awards en inschrijven op goldenserviceawards.nl