‘Arbo & Innovatie' centraal bij ledenbijeenkomst AWOG op 2 november

Vereniging 23 juli 2020

‘Arbo & Innovatie' centraal bij ledenbijeenkomst AWOG op 2 november

Snel op de hoogte van de voordelen van de verbeterde RI&E Schoonmaak tool & krijg een wake-up call en innovatieboost! 

Expert

Dit voorjaar ging de ledenbijeenkomst AWOG vanwege de coronacrisis niet door. Dat gaan we dit najaar inhalen. Op maandag 2 november organiseren we een nieuwe ledenbijeenkomst. De bijeenkomst start om 16.00 uur en wordt rond 19.30 uur afgesloten. We gaan er voorlopig van uit dat we elkaar live kunnen treffen. We zijn daarvoor nog op zoek naar een geschikte locatie.  

Over het programma 

  • INNOVATIE: Ben je op zoek naar (nieuwe) inzichten over innovatie en wil je meer weten over de kansen van ontwikkelingen als blockchain en kunstmatige intelligentie? En welke impact heeft dit op de toekomst van onze branche en de glas & gevel werkzaamheden? 

  • ARBO En wat dichter bij huis: wil je weten welke voordelen de vereenvoudigde RI&E Schoonmaak applicatie jou kan opleveren bij het maken van object-rie’s? 

Gerelateerd