OSB Corona Nieuwsbrief - 2 april

Extra data ‘open conferenties’  
OSB gaat extra ‘open conferenties’ plannen. Deze zijn bedoeld om ondernemers bij te praten over de ontwikkelingen en maatregelen rond corona in de branche. Ook de NOW-regeling van de overheid komt aan bod. Maar ook zorgen en tips kunnen worden gedeeld.  
Een conferentie duurt 30 minuten en wordt afwisselend telefonisch of via MS Teams gehouden. Er is steeds plek voor 12 personen.  

Nieuwe data open conferenties 

  • Dinsdag 7 april van 14.00 - 14.30 uur (conference call) 
  • Dinsdag 7 april van 15.00 - 15.30 uur (ms teams)  
  • Donderdag 9 april van 13.00 - 13.30 uur (conference call) 
  • Donderdag 9 april van 14.00 - 14.30 uur (ms teams) 

Inschrijven kan via de website van OSB.

Drie schoonmaak protocollen beschikbaar  
Goede hygiëne en goede schoonmaak zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus in te dammen. Maar hoe kun je je werk veilig doen? Hoe kun je je het beste beschermen? In samenwerking met de RAS zijn drie protocollen gemaakt. Elke protocol beschrijft een andere situatie en welke beschermende maatregelen schoonmakers en bedrijven moeten toepassen.  

Check in de protocolwijzer op osb.nl welk protocol van toepassing is. Deze leid je in drie vragen naar de veilige werkwijze voor jouw situatie. 

SchoonmakersBedankt op tv 
Zoals eerder deze week al aangekondigd, is het zover; onze tv-commercial wordt vanaf vandaag uitgezonden op NPO1.

De commercial is onderdeel van onze campagne #SchoonmakersBedankt. Via deze campagne willen wij alle hardwerkende mensen uit onze branche bedanken dat zij in deze moeilijk tijd Nederland schoonhouden en zorgen voor een veilige werkomgeving. 

Wil jij ook jouw waardering uitspreken? Gebruik dan #SchoonmakersBedankt in jouw posts op social media en/of maak gebruik van ons actiemateriaal.

Gezien in de pers

Gezien op social media

OLVG 
Mogen we even jullie aandacht voor onze schoonmakers? Naast dat zij zich inzetten voor het ‘gewone’ schoonmaakwerk op onze beide locaties, werken deze toppers nu ook 24/7 keihard om onze IC’s, speciale Corona-afdelingen en onze Corona Screenings Unit (CSU) te desinfecteren. Zij maken het mogelijk dat wij goede en veilige zorg kunnen blijven leveren in deze zware tijd ❤️. Daarom willen wij ook onze lieve en hardwerkende schoonmakers een heel groot applaus geven! 👏 #samensterk #samentegencorona 

Pensioen Schoonmaak @pensioenschoonmaak 
In de coronacrisis moet iedereen in de zorgsector extra hard werken. Ook de schoonmakers.Jan Bouwhuis, directeur Bouw & Facilitair van het UMCG - Universitair Medisch Centrum Groningen, gaf via Twitter een mooi compliment aan iedereen die in de zorg helpt: 😊👇 
Trots! Op onze medewerkers Schoonmaak, Logistiek, Voeding, Beveiliging, Techniek, Projecten, Recepties, en allen die ondersteunen! Ze zeggen wel eens: “niemand is onmisbaar” maar ik zeg u: “niemand in de zorg is nu misbaar” #SchoonmakersBedankt 

(073) 648 38 50
info@osb.nl
Rompertsebaan 50, 5231 GT 's-Hertogenbosch

     
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid