OSB Corona Nieuwsbrief - 9 april

Waadi-vrij gebruik maken van Mobiliteitscentrum

Bedrijven die gebruik willen maken van het deze week gestarte mobiliteitscentrum, hoeven daarvoor geen Waadi-registratie bij de Kamer van Koophandel te hebben. In plaats daarvan is een modelovereenkomst collegiaal inlenen / uitlenen arbeidskrachten beschikbaar.

Lees meer

Oproep aan opdrachtgevers: ben solidair!

OSB ontvangt nog steeds veel signalen van bedrijven dat opdrachtgevers op grote schaal contractafspraken aan hun laars lappen. Samen met de brancheorganisaties voor de beveiliging en de contractcatering is daarom een brief naar premier Rutte gestuurd. We vragen aandacht voor de ‘onderlinge solidariteit’ waartoe het kabinet oproept, maar die niet overal ‘gevoeld’ wordt. ‘We voelen allemaal de pijn van de coronacrisis, zowel in gezondheid als in economie, en we kunnen alleen samen uit de crisis komen’.

Lees meer

Betaaltermijn voor pensioenpremies is verlengd

Eerder informeerden wij over het besluit van het pensioenfonds om vanwege de coronacrisis de betaaltermijn voor facturen met 30 dagen te verlengen. Dat heeft geleid tot een aanhoudende stroom van werkgeversaanvragen voor uitstel van premiebetaling. Deze aanvraag is echter NIET nodig! Alle werkgevers hebben dit uitstel automatisch gekregen doordat de betaaltermijn voor de facturen van1 april t/m 30 juni met 30 dagen is verlengd.

Lees meer

Gezien in de pers

Gezien op social media

Sem van Hest

#frontberichten #manon #schoonmaakster zegt: ik ben maar een schoonmaakster. Nee Manon, jij bent een meer dan #fantastischeschoonmaakster! Zonder jou en je collega's niet zo'n zorg die nu geboden kan worden #schoonmakersbedankt

Hago Rail Services

Vandaag maken we een '(chocolade)hart onder de riem'-rondje langs collega's in het land. Ook in deze bijzondere tijden zorgen zij er dag en nacht voor dat reizigers met een vitaal beroep in een schone treinreizen. Dat verdient een bedankje. #schoonmakersbedankt

Lees meer
(073) 648 38 50
info@osb.nl
Rompertsebaan 50, 5231 GT 's-Hertogenbosch

     
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid