Mobiliteitscentrum Schoonmaak

Door het wegvallen van werk zitten veel werknemers op de bank: harde werkers die van betekenis willen zijn. Het is van groot belang dat zoveel mogelijk ondernemers hun bedrijf kunnen voortzetten, zodat werknemers werk en inkomen kunnen behouden. Het Mobiliteitscentrum Schoonmaak bemiddelt tussen bedrijven met een personeelstekort en schoonmaakbedrijven met mensen op de bank. De uitruil van werknemers is nadrukkelijk bedoeld om elkaar uit de brand te helpen, en de werknemers aan het werk te houden. De dienstverlening van het mobiliteitscentrum is kosteloos.

hand drie vingers liggend.jpg

Uitwisselen van medewerkers kan op drie manieren

Binnen de eigen organisatie, binnen of buiten de schoonmaakbranche
Schoonmaken groot bedrijf

Binnen eigen organisatie

Heb je bij één bedrijfsonderdeel tijdelijk extra personeel nodig, en bij een ander onderdeel beschikbaar? Het arbeidsmobiliteitsplatform matcht vraag-en-aanbod en bespaart uw planner of leidinggevenden veel tijd! Meer weten? Laat hier jouw gegevens achter. Een adviseur neemt contact op.
Hotel schoonmaken

Binnen schoonmaakbranche

Schoonmaakbedrijven in dezelfde regio, waar vraag en aanbod op elkaar aansluiten, worden door het Mobiliteitscentrum met elkaar in contact gebracht. Het uitwisselen van medewerkers gebeurt op basis van collegiale in- en uitleen. Meer weten? Laat hier jouw gegevens achter. Een adviseur neemt contact op.
boston gebouw - rotterdam veilig werken.jpg

Buiten schoonmaakbranche

Bedrijven in dezelfde regio, waar vraag en aanbod op elkaar aansluiten, worden door het Mobiliteitscentrum met elkaar in contact gebracht. Is er een match dan maken de bedrijven onderlinge afspraken over de duur, aantal medewerkers en tarifering. Meer weten? Laat hier jouw gegevens achter. Een adviseur neemt contact op.

.

twee handen.jpg

Heb je werk of werknemers beschikbaar?

Meld je dan aan via de buttons en vul de gevraagde gegevens in. Een adviseur van het mobiliteitscentrum neemt contact met je op.
blanco.png

Werkaanbod

Mobiliteitscentrum Schoonmaakbranche heeft werkaanbod beschikbaar
In de provincies Utrecht, Noord-Holland, Flevoland, Zeeland, Drenthe, Noord-Brabant, Limburg en de gebieden Veluwe en Waddeneilanden is het mobiliteitscentrum op zoek naar schoonmaakbedrijven die de komende maanden onvoldoende werk hebben voor hun werknemers.

Lees hier meer over de vacatures (versie: 19 mei 2020). 

Praktijkvoorbeelden

Downloads

Vragen en Antwoorden

Het Mobiliteitscentrum in cijfers

51

2.925

37

deelnemende schoonmaakbedrijven beschikbare schoonmakers uitgeleende schoonmakers

Het mobiliteitscentrum is een initiatief van:

OSB-logo.jpg RAS logo.png CNV logo.png FNV logo.png