Platform Industrie

Reinigen in een industriële omgeving is met recht een specialisme. In de korte tijd dat het productieproces van de opdrachtgever geheel of gedeeltelijk stil ligt, moeten machines en productieruimtes schoongemaakt worden. Een activiteit die veel risico’s met zich meebrengt.

Als het schoonmaakproces niet op tijd klaar is of als er iets kapot gaat, heeft dit direct productieverlies voor de opdrachtgever tot gevolg. En dan nog maar te zwijgen over de gevolgen als er schoonmaakmiddel in het product van de opdrachtgever terecht komt waardoor producten uit de winkel gehaald moeten worden. Bedrijven die in een dergelijke omgeving schoonmaken moeten hun organisatie dus goed op orde hebben, deskundig personeel inzetten en goede werkafspraken met hun opdrachtgevers maken. Het Platform Industrie behartigt specifiek de belangen van dit specialisme.

Als u meer wilt weten over het Platform Industrie dan kunt u contact opnemen met Ilse Mariën, coördinator Specialismen & Platforms, (073) 648 38 50.

Publicatie schoonmaakbewust ontwerpen voor de voedingsmiddelenindustrie
Wilt u de publicatie schoonmaakbewust ontwerpen in de voedingsmiddelenindustrie bekijken? Klik hier

Dag van de Ondernemer

Wij danken alle schoonmaakondernemers én specialistische reinigers voor alles wat jullie dag in dag uit doen. Jullie houden Nederland aan het werk #dagvandeondernemer Auteur OSBBrancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-KeurmerkMail | Web | Twitter | More Posts (199)

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Plaats een reactie Lees verder →

Terugblik cao onderhandelingen

Binnen drie maanden een onderhandelingsresultaat bereiken voor een nieuwe cao: dat leek bijna een utopie. Toch slaagden werkgevers en werknemers voor de schoonmaak-en glazenwassersbranche erin om binnen drie maanden en na ‘slechts’ zes onderhandelingsronden een akkoord te sluiten. De buitenwereld leek verbaasd: er was toch altijd gedoe in die sector. Ingewijden wisten beter: de afgelopen Lees meer…

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Plaats een reactie Lees verder →